Secretariatul FRAS a fost împuternicit de Biroul Executiv, prin Decizia 12/14.09.2022, să preia conducerea interimară a Comisiei Naţionale de Rallycross, cu scopul de a identifica un organizator pentru ultima etapă a sezonului competiţional 2022.

În aceste condiţii, cluburile care doresc să organizeze ultima etapa din Campionatul Naţional de Rallycross 2022, care are dată limită de desfășurare weekend-ul 12-13 noiembrie (inclusiv), sunt invitate să depună cereri scrise la secretariatul FRAS. Condițiile de organizare vor fi impuse prin caietul de sarcini, iar federația va acorda tot suportul necesar. Data limită de depunere a cererilor este 12.10.2022. În cazul în care sunt mai multe cereri, secretariatul va stabili organizatorul în funcție de experiența clubului, de calitatea traseului și de facilitățile acordare sportivilor. Așteptăm cereri la adresa de e-mail licente@fras.ro.

În urma analizării solicitărilor primite, Secretariatul FRAS va anunţa după această dată numele clubului organizator, locul şi data ultimei etape din cadrul Campionatului Naţional de Rallycross.

Caietul de sarcini poate fi consultat aici.