Desfășurată în weekeend-ul 14-15 august, în localitatea Micești, jud. Argeș, etapa a 6-a din Campionatul Național de Rallycross (CNRC) a fost una dominată de praful excesiv, care a ridicat mari probleme piloților.

Organizatorul etapei, CS Procar Racing Pitești, a udat pista la fiecare start, însă caldura excesivă a înjumătățit efectul acestor eforturi. Totuși, în ciuda tuturor greutăților, etapa a fost un succes și piloții au oferit un spectacol deosebit celor prezenți la eveniment.

Clasa Juniori 1 a fost dominată de Antonio Bucura, urmat de Luca Andrei Prodănel și micuțul Ayan Zinca.

La clasa Juniori 2 s-a impus David Nedelcu, treapta a doua a podiumului revenindu-i lui Alexandru Susnoschi , în vreme ce locul trei a fost ocupat de Rareș Sain.

La clasa H1 câștigător a fost Mihai Pelmuș , urmat de Eduard Nițu și Cristian Buzilă. Clasa H2 a fost câștigată de Robert Boncescu, secondat de Eduard Nițu , iar „bronzul” i-a aparținut lui Ioniță Tudor.

Iulian Bascău a fost marele învingător la H3, urmat de Dragoș Cindescu și Bogdan Gherghină, iar la H4 câștigător a fost Dinu Dragoș , urmat de Marian Tene, iar Liviu Gheorghe a ocupat locul 3.