Site-ul oficial al Federației Române de Automobilism Sportiv a ajuns la aproape un milion de accesări de-a lungul sezonului 2018, un record absolut de la lansarea acestuia.

Astfel, portalul de conținut www.fras.ro a atins, la finalul anului 2018, 97.981 de vizitatori unici, cu 97% mai mult decât în 2017, și un total de 614.752 de afișări, cu 51% mai mult decât în anul precedent.

Totodată, începând cu sezonul 2018, federația a lansat propria platformă dedicată timpilor live în campionatele de raliuri și viteză în coastă, cu o nouă interfață, mult mai simplă. Din aprilie și până în octombrie, subdomeniul live.fras.ro a a înregistrat 33.042 de vizitatori unici și un total de 356.885 de afișări, conform google analytics.

Lansat la sfârșitul lunii martie, subdomeniul a înregistrat peste 30.000 de vizitatori unici în primul an.

Totodată, în septembrie 2018, Alexa Internet (parte a Amazon), cea mai mare companie din lume de analiză a traficului de pe site-uri, a plasat fras.ro în Top 3 cele mai accesate site-uri ale unor federații sportive naționale din România.

Deoarece ne dorim o dezvoltare continuă și totodată o mai bună informare, în special a fanilor motorsportului, în perioada următoare, fras.ro va fi transformat într-un portal cu noutăți în timp real, informații amănunțite despre toți sportivii FRAS, inclusiv palmaresul și participările la etape. Totul se va realiza în parteneriat cu media de specialitate, dar și cu specialiști din media main stream.

Totodată, federația își va lansa un canal propriu de transmisii de motorsport pe site-ul fras.ro . Prin intermediul acestuia, printre altele, se vor face transmisii live de la cele mai importante competiții dintr-un studio mobil, cu moderator, invitați și imagini transmise de 3-4 camere în același timp.

Vă mulțumim tuturor pentru încredere și vă promitem că vom face tot posibilul pentru ca www.fras.ro să se afle într-o continuă adaptare pentru nevoile membrilor federației și a fanilor automobilismului sportiv.