Gheorghe Ticuța a reușit a doua victorie personală a sezonului în Campionatul Național de Rally Cross, impunându-se la Open în runda a patra, organizată pe pista de macadam de la Sibiu.

Ticuță rămâne astfel lider și în clasamentul general Open după patru etape, cu un total de 58 de puncte.

Locul al doilea de la Sibiu a fost ocupat de Mihai Pleșa, în timp ce pe trei s-a clasat Mihai Berbecaru. Acesta din urmă se află pe doi la general în topul open, cu 51 de puncte, la egalitate cu Adrian Rizoiu.

La Junior Buggy, Victor Neamțu a reușit să se impună în dauna lui Alexandru Talianu, această clasă având doi participanți. Neamțu rămâne astfel lider în topul general.

La H1, Ioan Rogoz a fost cel mai rapid, în timp ce podiumul a fost completat de Alexandru Gheorghe și Dragoș Turcu. În topul după patru etape, Eduard Marin se află pe prima poziție, cu 83 de puncte, urmat de Alexandru Brescan, cu 76, și Alexandru Gheorghe, cu 68.

Robert Boncescu domină în continuare clasa H2, impunându-se și la Sibiu, astfel că s-a distanțat în clasamentul general. Cu 86 de puncte, acesta are cu 24 mai multe decât Octaivna Stan, care a adunat 62.

Dacă la Open este depășit la Ticuță, Mihai Berbecaru se află pe primul loc la H3, acolo unde a adunat 80 de puncte, în timp ce contracandidatul său are 69. Pleșa, învingător în ultimele două etape, inclusiv cea de la Sibiu, are 52.

Emil Boroș a înregistrat a doua victorie consecutivă la H4 și a preluat astfel conducerea în clasamentul clasei. Locul doi, Romeo Medan, este pe poziția secundă și în topul după patru etape, în timp ce al treilea se menține Dan Bodea, care nu a reușit un podium și la Sibiu.

La Buggy 1600, Tiberiu Lambescu a reușit să își adjudece prima poziție, în timp ce la Super Buggy, s-a impus Adrian Rizoiu.

Următoarea etapă din Campionatul Național de Rally Cross va avea loc în perioada 11-12 august la Curtea de Argeș.

Rezultatele complete și clasamentele după primele patru etape pot fi consultate aici.