UXO, partenerul strategic FRAS, și-a lansat astăzi aplicația destinată tuturor deținătorilor de autovehicule, prin care oferă în mod gratuit și eficient posibilitatea de a administra toate documentele legate de taxe, precum rovinietă, treceri de pod, RCA, ITP sau diferite servicii auto.

Atât comunitatea de motorsport, cât și șoferii din România au la dispoziție, începând de astăzi, noua aplicație UXO, prin care deținătorii de autovehicule pot gestiona în cel mai facil mod documentele necesare mașinii lor.

Mai exact, prin intermediul aplicației UXO, șoferii pot contracta polițe de răspundere civilă auto obligatorie (RCA), pot obține informații cu privire la valabilitatea inspecției tehnice periodice (ITP) sau pot efectua alte plăți pentru diferite servicii auto, către rețeaua de parteneri UXO.

Suntem încântați să lansăm UXO, o aplicație care răspunde nevoilor șoferilor din România. Ne dorim să simplificăm viața fiecărui șofer, oferindu-le o soluție intuitivă și eficientă pentru gestionarea documentelor auto. Cu UXO, nu mai trebuie să își facă griji cu privire la expirarea anumitor documente sau a rovinietei, pentru că aplicația va ține mereu evidența lor, iar ei vor evita astfel sancțiunile de acest tip”, a precizat fondatorul & CEO UXO, Răzvan Apafi.

Cu ajutorul UXO, documentele devin ușor de accesat, timpul necesar organizării lor fiind redus semnificativ. În plus, aplicația include și o funcție de notificări personalizate, astfel că ori de câte ori expiră un document, proprietarul mașinii este avertizat, iar riscul de amendă este redus.

Cum funcționează UXO

Asigurările RCA: procesul de încheiere a unei polițe RCA poate fi realizat integral prin UXO, serviciile de obținere a ofertelor și de contractare a polițelor fiind oferite de către partenerii aplicației, în conformitate cu termenii și condițiile particulare ale acestor servicii și la prețul/prețurile practicate de aceștia. Accesarea acestui serviciu este gratuită pentru utilizatorii UXO, fiind necesar ca utilizatorii să achite doar prețul poliței de asigurare perceput de către brokerul de asigurări.

Valabilitatea ITP și programarea pentru o nouă revizie: verificarea valabilității inspecției tehnice periodice (ITP) și programarea la un service autorizat se pot realiza direct din aplicație, iar accesarea acestui serviciu este gratuită pentru utilizatorii UXO.

Rovinieta și taxele de pod: prin intermediul aplicației, șoferii pot să plătească rovinieta și taxele de pod, acesta fiind un serviciu oferit în colaborare cu rețeaua de parteneri UXO. La fel ca în cazul celorlalte servicii, și acesta este gratuit pentru utilizatorii UXO, care vor plăti doar tarifele și taxele specifice pentru fiecare serviciu în parte.

Aplicația este disponibilă pentru descărcare pe App Store și Google Play. Mai multe informații sunt disponibile pe UXO – Aplicația tuturor șoferilor.