Promotorul CN Super Rally, Mihai Leu

„Trofeul Mangalia” deschide sâmbătă, 13 mai, sezonul competițional 2023 în Campionatul Național de Super Rally – Powered By Superbet, competiție unde sunt așteptați să participe 20 de piloți pregătiți să facă spectacol la malul Mării Negre.

Organizat de AMC Racing și Primăria Municipiului Mangalia, „Trofeul Mangalia” se va desfășura pe circuitul stradal din zona Portului Turistic. Traseul de concurs este prevăzut cu diferite obstacole pe care piloții vor trebui să le ocolească, atingerea acestora aducând penalizări în timp.

Diferiți piloți și-au confirmat prezența, printre care și fostul campion mondial la box și campion național de raliu Mihai Leu, Costel Cășuneanu și Vali Porcișteanu, precum și localnicul Emil Ghinea, dar și piloți străini, francezul Jerome France și belgianul Didier Balcaen.

Vineri, la ora 19:00, mașinile de concurs vor fi pregătite pentru startul festiv, în zona Portului Turistic, ziua de sâmbătă va începe cu două manșe de recunoașteri, de la ora 9:00, iar antrenamentele sunt programate la ora 10:00. Concursul va începe după ora 12:15 și va fi transmis în direct pe Prima TV Sport și pe canalul de YouTube al FRAS, premierea câștigătorilor urmând să aibă loc în jurul orei 15:00, la Hotel Laguna.

Trofeul Mangalia este un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Mangalia, organizat de ACS AMC Racing – AMC Curse, sub autoritatea Federației Române de Automobilism Sportiv, campionatul fiind susținut de Superbet în calitate de partener principal, alături de partenerul Romgaz. Printre sponsorii acestei competiții se numără KIA România, Popescu și Asociații, United Media, Hotel Mera Brise, parteneri media fiind Kiss FM și Prima TV Sport.

Mai multe detalii și informații pot fi găsite pe pagina de Facebook Campionatul Național de Super Rally Powered By Superbet.

Locații utile și străzi închise circulației publice: LINK
Listă de înscrieri: LINK