Etapa a IV-a a Campionatului Național de Super Slalom, care va avea loc sâmbătă și duminică la Iași, marchează două premiere importante.

Pentru prima data, competiția auto ajunge în orașul celor 7 coline, cu un atractiv traseu stradal în centrul orașului, care include elemente de slalom și mini circuit de mare viteză.

Și, tot în premieră, după participări sporadice, automobilele electrice s-au înscris în număr suficient de mare pentru a forma o grupă separată, deschizând astfel o perspectivă interesantă în cadrul acestei discipline.

Sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), Campionatul Național de Super Slalom 2020 este organizat de GT Auto Club Sportiv, alături de partenerul tehnic local, ASC Club Sportiv AutoArt, și Primăria Iași, și va reuni la start peste 50 de piloți din toată țara, care își vor etala abilitățile în arta pilotajului, pe noul și generosul traseul de concurs.

Așa cum deja se cunoaște, pentru a preveni răspândirea COVID-19, accesul publicului la eveniment este restricționat, organizatorul, arbitrii și piloții angajându-se să respecte cu strictețe toate normele de distanțare și igienă în vigoare.

Restricționarea accesului publicului spectator la eveniment va fi compensată prin transmisiunea live online a zilei de duminică, 4 octombrie, pe facebook-ul FRAS și alte canale de comunicare sau prin clasamentul și timpii de concurs disponibili live pe www.gtautoclub.ro.

Sâmbătă, cei peste 50 de piloți înscriși la această etapă vor avea antrenamentele libere, în intervalul orar 12:00-18:00, în timp ce duminică, începând cu ora 9:30 se va desfășura antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs, în timp ce festivitatea de premiere este programată în jurul orei 17:30.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe și premii de la Tegee International, Omega Motorsport, Angelli, Cotnari, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

Sponsorul tehnic al Campionatului Național de Super Slalom este P1.

Pentru înscrieri și alte informații legate de etapa din weekend de la Iași accesați: www.gtautoclub.ro.