După o pauză de un an (din cauza restricțiilor pandemice), Asociația GT Auto Club Sportiv revine la Domnești, jud. Argeș, unde se va desfășura a V-a etapă din cadrul Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA) și Campionatului Național de Super Slalom (CNSS), organizate sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Primăria din Domnești, gazda evenimentului, se va implica ca și în anii trecuți în organizare, oferind condiții excelentre de concurs, cu un traseu generos, curat, și toate serviciile asigurate de pază, de ordine, de stingere a incendiilor, salvare etc.

Aflându-ne în partea a doua sezonului competițional a celor două campionate, CNIA și CNSS, în dorința de a-și consolida poziția în clasamentul anual, piloții vor merge cât mai rapid posibil, cu elemente spectaculoase de viteză și derapaje controlate, dar fără penalizări, fiecare punct obținut fiind important în clasamentele pe grupe, clase, open și echipe.

În clasamentul Open al CNSS lupta continuă între cei trei bucureșteni, liderul Vlad Soare (Toyota MR2), 72 de puncte, fiind urmat de Dorin Șerban (Audi TT), 33 de puncte, și Marius Voicu (VW Golf 6R), 32 de puncte.

În clasamentul Open al CNIA, duelurile continuă între frații Oancea din Galați, liderul George-Traian (Suzuki Swift Sport) având 80 de puncte, în vreme ce Cristian-Traian (Citroen C2 VTS) a acumulat 54 de puncte, cei doi fiind urmați de Răzvan Despa (Honda Civic), din Giurgiu, cu 46 de puncte.

Va fi, de asemenea, o luptă foarte strânsă și spectaculoasă în toate grupele și clasele celor două campionate, pentru debutanți, avansați, electrice, juniori, femina și echipe.

Clasamentele actualizate după primele patru etape:

https://cnss.gtautoclub.ro/clasament-general/
https://cnia.gtautoclub.ro/clasament-general/

Vineri sunt programate antrenamentele libere în intervalul orar 14:00-20:00, iar sâmbătă, începând cu ora 10:30, se va desfășura antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs, in vreme ce festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 17:30.

Evenimentul va fi transmis online, în ziua de sâmbătă, începând cu ora 10:30 pe pagina de Facebook a FRAS.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Metabond, Tegee International, Omega Motorsport, Repsol, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit la AutoZone-Vianor. Concursul este susținut și de gazda evenimentului, Primăria Domnești din Argeș.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie și de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.
Nu ezita să te înscrii. Contactează-ne, sigur vom găsi o grupă potrivită pentru tine: competiția se adresează piloților debutanți și avansați, în funcție de cilindree, puterea motorului și vechimea în aceste competiții.

Pentru înscrieri și alte informații: www.gtautoclub.ro