Amânată din cauza vremii nefavorabile, prima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă 2021 se va desfășura în acest weekend la Cheile Grădiștei. Deși vremea se anunță instabilă, organizatorii au pregătit traseul pentru ca etapa să aibă loc în cele mai bune condiții.

Astfel, începând de luni, echipele mixte formate din reprezentanți ai organizatorului și ai proprietarului drumului au îndepărtat zonele înzăpezite, au curățat rigolele, au montat anvelopele și buștenii suplimentari pentru glisiere. De asemenea, în aceste zile traseul va fi măturat mecanic în dou rânduri, iar baloții vor fi montați pe traseu.

„Chiar dacă vremea va fi în continuare închisă, premisele sunt întrunite ca etapa să se desfășoare în cele mai bune condiții pentru sportivi”, a declarat Cristian Andrei, directorul organizator al Cupei Cheile Grădiștei powered by Pro X.

Etapa va putea fi urmărită în direct pe Look Sport, duminică, începând cu ora 14:00, dar și pe canalele de social media ale federației. Din păcate, accesul spectatorilor este în continuare interzis, conform reglementărilor în vigoare.

Tot în acest weekend va avea loc și ceremonia de premiere a campionilor de viteză în coastă din sezonul 2020. Ceremonia va fi doar pentru sportivii premiați, aceștia fiind rugați să folosească o ținută elegantă și măști anti-covid.

Pentru detalii sau lămuriri suplimentare, contactați-ne, vă rugăm, la office@fras.ro sau la numărul 0752/222207.

AICI puteţi consulta lista celor care vor fi premiați și a căror prezență este obligatorie.