După desfășurarea etapei a 2-a (Abu Dhabi) din cadrul Middle East Trophy 2023-2024, echipa Manamauri Energy by Ebimotors (Fabrizio Broggi / Sabino de Castro / Sergiu Nicolae / Papi Cosim) a terminat pe locul 3, ceea ce le asigură locul 1 la general, înaintea ultimei etape, la Dubai.

Etapa a 3-a din cadrul Middle East Trophy 2023-2024, ultima a sezonului, se va desfășura sâmbătă, 27 ianuarie, la Dubai.

„Uneori, oricât de mult ai muncii, obținerea unui rezultat favorabil depinde de un dram de noroc. Cursele de anduranță se învârt în jurul strategiei și a pregătirii pentru provocările care pot apărea în timpul cursei, insa in Abu Dhabi am avut parte si de norocul care de multe ori ne-a ocolit.

Toate eforturile au fost îndreptate spre descifrarea abordării optime pentru a avea succes în cursa de șase ore. Fabrizio Broggi, Sergiu Nicolae, Sabino de Castro și Cosim Papi s-au dedicat din toată inima, obținând un rezultat foarte important in lupta pentru 24H Series Middle East Trophy. Nu putem incheia fara a multumi intregii echipe, ale cărei eforturi neprețuite nu pot fi subestimate”, se arată într-o postare pe Facebook a echipei Willi Motorsport.