Un total de 68 de piloți s-au înscris la a opta etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Câmpulung Muscel 2019, care va avea loc în acest weekend.

Dacă la Categoria I, Mihai Leu și-a asigurat deja, din punct de vedere matematic, titlul de campion, la Categoria II lupta continuă, iar lupta se dă între Lucien Hora, lider autoritar în acest moment, și Emil Nestor.

Aceștia din urmă se află pe lista provizorie de start pentru Trofeul Câmpulung Muscel, astfel că toți ochii vor fi ațintiți asupra confruntării dintre cei doi.

Una dintre surprizele anunțate de organizatori este prezența liderului din Campionatul Național de Raliuri, Vali Porcișteanu, care va concura pe un Citroen C3 R5, același cu care va concura și săptămâna viitoare la Transilvania Rally.

Confruntarea pentru titlul de la Grupa E2/SH va avea un penultim act în weekend, Costi Stratnic, Lucian Răduț, Bogdan Cuzma și Julien Răduță, toți cu șanse, anunțându-se la start.

Lista completă de înscrieri este disponibilă aici.

Sâmbătă vor fi programate manșele de recunoașteri și antrenamentele cronometrate, transmise în direct de la ora 13:30 de pagina de facebook a FRAS, iar duminică, de la ora 12:00, fanii care nu vor putea ajunge la Câmpulung Muscel vor putea urmări din nou, în direct, cele două manșe de concurs tot pe pagina de facebook.