Harghita Challenge, cea de-a doua etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă, debutează vineri, la Miercurea Ciuc, marcând începutul a trei zile pline de adrenalină și emoție.

Pasionații motorsportului din țară, dar și din străinătate vor lua parte la un spectacol agreabil și se vor bucura de un weekend memorabil. Cu un program competițional palpitant ce se desfășoară sâmbătă și duminică, Harghita Challenge promite să captiveze atât participanții, cât și spectatorii. Evenimentul va pune în valoare aptitudinile piloților, în timp ce aceștia se vor lupta pentru a obține cel mai bun timp pe traseu.

Pentru spectatori, organizatorii promit și numeroase activități sportive interesante pentru toate categoriile de vârstă, iar în Parcul Service se vor desfășura: curse pe simulator, perete de escaladă și simulator de pit stop.

În ultimii ani, Harghita Challenge s-a remarcat prin numărul mare de participanți atât din țară, cât și din străinătate, dar și prin traseul deosebit care atrage în fiecare an tot mai mulți concurenți. Organizatorii au fpcut eforturi pentru a oferi o experiență de neuitat și sigură, atât pentru concurenți, cât și pentru spectatori.

Harghita Challenge are loc la Miercurea Ciuc și Harghita-Băi, cadre pitorești care contribuie la farmecul și entuziasmul din jurul cursei, iar echipa din spatele evenimentului speră că această ediție să fie și mai atractivă pentru participanți.

Lista cu piloții înscriși la Harghita Challenge poate fi consultată aici.

Pentru mai multe informații, inclusiv programul evenimentului, vă rugăm să accesați harghitachallenge.com.