Stimaţi membri,

Vă aducem la cunoștință că, în conformitate cu Statutul FRAS, sunteți invitat/ă să participați la VOTUL ELECTRONIC pentru aprobarea Regulamentului Electoral și a membrilor Comisiei Electorale pentru validarea candidaturilor la funcțiile de președinte, vicepreședinte, membrii Consiliului Federal, precum și a membrilor Comisiei de Cenzori și a membrilor Comisiei de Apel, pentru care se organizează alegeri în cadrul Adunării Generale de Alegeri a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, care va avea loc sâmbătă, 18 februarie 2023.

Vă reamintim că Regulamentul Electoral a fost publicat pe site-ul oficial FRAS încă din data de 19 decembrie 2022, după validarea în Consiliul Federal.

Comisia Electorală a fost validată cu unanimitate de voturi în cadrul ședintei Consiliului Federal nr. 1/10 ianuarie 2023

În mailul pe care îl veți primi pe adresa de corespondență a clubului vor fi două întrebări, la care vă rugăm să răspundeți cu DA sau NU.

1. SUNTEŢI DE ACORD CU REGULAMENTUL ELECTORAL?
2. SUNTEŢI DE ACORD CU ÎNFIINȚAREA COMISIEI ELECTORALE?

Votul electronic va fi exprimat folosind următoarea adresă de email: alegeri@fras.ropână cel târziu la data de 19 ianuarie 2023, ora 12.00.

Vă rugăm să răspundeți la cele două întrebări în termenul stabilit mai sus pentru buna desfășurare a procesului electoral. Pentru orice problemă ne puteți contacta la tel. 0743.012.200 sau 0722.267.626.