Întrunit în ședința din 5 februarie 2020, Biroul Executiv FRAS a decis următoarele:

Secretariatul FRAS a informat Biroul Executiv că până la data de 1 februarie 2020 s-au depus doar 31 de mandate din partea cluburilor afiliate pentru Adunarea Generală Anuală, programată pe 15 februarie.

Biroul Executiv a constatat că pentru această ședință nu se întrunește cvorumul de 2/3 stabilit în Statut și a transmis Consiliului Federal să convoace o nouă ședință pentru data de 22 februarie (ora 11.00, Sala Nadia Comăneci din cadrul MTS) care, conform Statutului, se va putea desfășura și va putea delibera valabil, indiferent de numărul persoanelor cu drept de reprezentare prezente la ședință.

Totodată, Biroul Executiv FRAS stabilește ziua de 20 februarie, ora 11.00, ca termen limită de trimitere al mandatelor de reprezentare pentru ședința din 22 februarie, mandatele trimise după această dată nu vor fi luate în considerare.

Cluburile care au trimis mandate pentru prima ședința trebuie să retrimită documentul pentru AGA din 22 februarie, exclusiv la adresa de e-mail office@fras.ro, până la data de 20 februarie, ora 11.00.

În aceste condiții, materialele de la Ordinea de zi pentru AGA din 22 februarie vor fi publicate pe site-ul oficial la data de 12 februarie, cu 10 zile înaintea ședinței, potrivit Statutului FRAS.