În anul 2020 se vor împlini 15 ani de la înființarea Federației Române de Automobilism Sportiv. Pentru a marca acest moment dar și pentru îmbunătățirea imaginii de marcă, FRAS organizează un concurs de realizare a unui nou logo. Detaliile privind acest concurs sunt după cum urmează:

1 Tema concursului

Concursul constă în realizarea unui nou logo pentru FRAS.

2 Participanți

Concursul este deschis oricărui participant, fără niciun fel de limitări.

3 Condiții și specificații

Logo-ul trebuie să fie o lucrare originală, formată dintr-un ansamblu de semne grafice. Creația logo-ului trebuie să fie cu o temă proeminentă și o concepție concisă și clară. Creația logo-ului trebuie să corespundă prevederilor legislației din România. Logo-ul trebuie să fie realizat vectorial și să fie însoțit de datele de contact ale autorului. Participantul poate să fie un individ sau un grup de persoane. Numărul proiectelor depuse de fiecare participant nu este limitat. Toate drepturile patrimoniale și beneficiile cu privire la logo-ul câștigător aparțin FRAS. Organizatorul are dreptul să le folosească și să le exploateze după cum consideră cuvenit, în conformitate cu nevoile sale. Dreptul final de interpretare a acestui concurs aparține FRAS.

4 Modul de participare

Lucrările vor fi trimise la adresa office@fras.ro și alex.dobai@fras.ro. Termenul limită de depunere a lucrărilor în concurs este de 20 decembrie 2019.

5 Desemnarea câștigătorului

FRAS va juriza lucrările depuse în concurs și va publica decizia privind alegerea logo-ului câștigător. Termenii contractuali în ceea ce privește câștigătorul vor fi stabiliți prin negociere directă cu acesta.