Dănuț Budai a fost marele câștigător al juniorilor în sezonul trecut.

Parteneriatul dintre Federația Română de Automobilism Sportiv și Ecologic 3R Ambalaje continuă in sezonul 2021 ! Campania comună de conștientizare ”START Colectării selective!”, demarată în urmă cu un an în cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano, își propune să încurajeze atitudinea responsabilă față de mediu în rândurile publicului și participanților la cursele de automobilism sportiv.

Tinerii participanți la raliuri, cei care împărtășesc valori comune cu promotorii campaniei – curaj, dinamism, implicare și responsabilitate – vor fi susținuți în continuare, iar la finalul sezonului primele 3 echipaje din clasamentul juniorilor vor fi răsplătite cu premii în valoare de 10.000 lei.

„Ne bucurăm să anunțăm continuarea colaborării cu FRAS prin care urmărim să consolidăm transmiterea mesajului nostru de responsabilitate în cadrul unei categorii importante de public, pe care îl considerăm determinant în protejarea mediului acum și în viitor, respectiv tinerii activi și implicați social. Automobilismul este un sport pasionant, iar energia și dedicarea celor ce iubesc sau practică acest sport sunt caracteristici care ne fac să credem în receptarea pozitivă a mesajului.”, a declarat Doruleț Iorga, Președintele Ecologic 3R Ambalaje S.A.

După ce în sezonul 2020, primele trei poziții în clasamentul juniorilor, premiați în cadrul campaniei ”START Colectării selective !”, au fost ocupate în ordine de către Dănuț Budai, Cristian Șugar și Paul Popa, aceeași schemă de premiere va continua și în actualul sezon, astfel că echipajul care va urca pe prima treaptă va fi răsplătit cu 5.000 de lei, cel de pe locul 2 va încasa 3.000 de lei, iar echipajul care va completa podiumul va beneficia de un cec de 2.000 de lei.

„Suntem bucuroși că prin acest proiect nu susținem doar juniorii din campionat, dar transmitem și un mesaj de responsabilitate către noua generație. Protejarea mediului înconjurător este extrem de important”, a declarat și Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

Unul dintre ambasadorii campaniei ”START Colectării selective!”, implicat în promovarea acesteia încă de la început, este Alexandru Pițigoi, pilot cu peste 20 de ani de activitate în campionatele de automobilism. Acesta va continua de asemenea să susțină mesajul de responsabilitate convins că toți pasionații de automobilism se numără printre cei care își vor asuma aplicarea concretă a măsurilor de colectare selectivă. „Sunt mândru să fiu parte din acest frumos proiect de conștientizare!”, a declarat cunoscutul pilot.

Ecologic 3R Ambalaje este o organizație de transfer de responsabilitate, unul dintre cei mai vechi și stabili operatori pe piața managementului deșeurilor din România. Cu o experiență de mai bine de 18 ani și cu o echipă de specialiști, compania este aliniată la obiectivele de țară ale României în domeniu și își aduce aportul la realizarea acestora.