Campionatul Klausenburg Retro Racing, care a devenit parte din FRAS la începutul acestui an, își va consuma în acest weekend prima etapă a sezonului 2019 în municipiul Bacău.

De altfel, evenimentul va fi ediția cu numărul 10 din istoria acestui festival automobilistic, care aduce la start bijuterii istorice pe patru roți. Organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului bacău și Consiliul Județean Bacău, etapa se va desfășura pe circuit stradal, dar și pe circuitul Speed Park.

Astfel, vineri, spectatorii pot admira aceste bijuterii pe 4 roți pe Bulevardul Ioniță Sandu Sturza între orele 16:00 și 20:00. De la ora 18:30 va avea loc ceremonia startului festiv tot pe Bulevardul Ioniță Sandu Sturza (în zona Hotel Decebal), ceremonie la care sunt invitați toti iubitorii sportului cu motor și nu numai. Sambata, între orele 09:00 și 18:00, vor avea loc manșele cronometrate în incinta circuitului Speed Park – Bacău.

„Fără să par lipsit de modestie, consider că la fiecare ediție din cele nouă organizate până acum, am făcut eforturi pentru a îmbunătăți condițiile de concurs, împarțirea pe clase aferente capacității cilindrice, mediatizarea acestui festival automobilistic, atragerea unor parteneri de renume și nu în ultimul rand ,atragerea unui număr cât mai mare de fani și spectatori. Iată că eforturile noastre nu au fost in zadar, anul 2019 aducând un Campionat National Klausenburg Retro Racing, campionat desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, și poposim și in orașul Bacău cu o nouă etapă a festivalului Klausenburg Retro Racing!” a spus Horațiu Anghel, președintele ACS Klausenburg Retro Racing și totodată organizatorul campionatului.

După etapa de la Bacău, caravana Klausenburg Retro Racing se va muta în luna mai la Satu Mare pentru cea de-a doua etapă a sezonului. În total, în 2019, vor avea loc 6 etape.

ACS Klausenburg Retro Racing doreste sa transmita mulțumiri tuturor celor care sprijină organizarea festivalului Klausenburg Retro Racing , Primariei Bacau, Consiliul Judetean Bacau, si un in ultimul rand partenerilor Mba Eco Partner, Toyota Bacau, PMA Invest, AquaVia, RAMEX, Danny Ungur Racing, Podu cu Lanturi, EMD Hotel.