Biroul Executiv FRAS s-a întrunit în data de 22.01.2019 și a hotărât următoarele:

Având în vedere decizia colegului nostru, Mihai Leonte, de a-și depune candidatura într-o altă echipă decât cea în care a lucrat, este evident că proiectele, programele și intențiile dânsului ca președinte al Comisiei de Rally Raid nu mai pot fi comune cu cele ale actualului Consiliu Federal.

Drept urmare, Biroul Executiv FRAS, în temeiul articolului 33.(1)b, coroborat cu articolul 33.(4) din Statutul Federației, a decis revocarea domnului Mihai Leonte din funcția de Președinte al Comisiei de Rally Raid.

În locului dumnealui a fost numit, ca interimar, până la data alegerilor, domnul Cătălin Nicolaescu.

Decizia este executorie, intră în vigoare la data publicării ei pe site-ul oficial FRAS și va fi validată spre neschimbare la următorul Consiliu Federal FRAS.

În urma acestei decizii, începând de astăzi, toate discuțiile pe marginea regulamentelor, calendarului competițional etc, de la Rally Raid, se vor purta direct cu noul președinte al comisiei, domnul Cătălin Nicolaescu.

Biroul Executiv al FRAS ține să îi mulțumească domnului Mihai Leonte pentru activitatea depusă în ultimii ani în cadrul Comisiei de Rally Raid.

Biroul Executiv FRAS

Norris Marcu Măgeanu – președinte
Ioan Badiu – director sportiv
Cătălin Nicolaescu – vicepreședinte
Daniel Ungur – vicepreședinte
Cristian Notaru – secretar general