Din acest an și județul Mureș va beneficia de un colegiu de arbitri. Credit photo: Petre Zarioiu

Comisia Centrală de Arbitri din cadrul FRAS anunță înființarea unui nou colegiu de arbitri în județul Mureș, dar și organizarea unui nou curs de specializare la Brașov.

Odată cu intrarea circuitului Transilvania Motor Ring în calendarul competițional, care va găzdui etape din 4 campionate FRAS în 2019, necesitatea unor arbitri din zonă a dus la apariția Colegiului Județean de Arbitri Mureș. Acesta va deveni funcțional începând din luna martie.

Astfel, numărul colegiilor județene de arbitri din cadrul FRAS a ajuns la 15. De menționat este și faptul că, la finalul săptămânii trecute, au avut loc primele alegeri din acest an la un colegiu, cel din Harghita, acolo unde a fost reales Robert Laszlo pentru funcția de președinte.

Președintele interimar al Comisiei Centrale de Arbitri din cadrul FRAS, Ioan Badiu, a anunțat că tradiția organizării cursurilor de specializare va continua și în acest an. Astfel, în luna martie, la Brașov, se vor organiza 3 cursuri pentru următoarele specializări: secretariat, conducere (comisar sportiv și director sportiv) și cronometror.