Dublul campion al Ungariei, Antal Kovacs, s-a impus pentru al doilea an consecutiv în Winter Rally Covasna. Dan Gîrtofan este cel mai bine clasat pilot român în clasamentul general al competiției care s-a desfășurat exclusiv pe zăpadă.

Lider după prima zi, echipajul format din Kovacs și Gergo Istovics, care a participat pe un Ford Fiesta R5, a încheiat probele speciale în 01:13:57,9. Pe locul 2 în clasamentul general s-a clasat echipajul Zoltan Lencse/Anamaria Kovacs (Ford Fiesta), la o diferență de 00:41,8. Podiumul a fost completat de Gergo Szabo/Lili Szabo (Mitsubishi Evo 9), astfel că Top 3 final a rămas același ca după ziua a doua.

Cel mai bine clasat echipaj autohton a fost cel format din dublul campion absolut Dan Gîrtofan și Diana Hațegan, pe locul 4. La bordul unei Skoda Fabia R5, Gîrtofan s-a aflat pentru prima oară la competiția din Covasna după 7 ani.

La prima sa participare la Winter Rally Covasna, Titi Aur și copilotul său Silviu Moraru, tot pe o Skoda Fabia R5, au încheiat în Top 5.

În primele 10 echipaje al clasamentului general FIA s-au mai clasat Andrei Gîrtofan/Doru Vraja (Subaru N14), Raul Badiu/Gabriel Lazăr (Renault Clio R3T), Norbert Maior/Francisca Maior (Peugeot 106), Petrr Bosch/Milan Ungvarski (Mitsubishi Lancer) și Bogdan Talasman/Andrei Mitrașcă (Suzuki Swift).

Un total de 49 de echipaje din România, Ungaria și Bulgaria au fost prezente sâmbătă la startul primei probe speciale, un adevărat record de participare pentru competiția organizată de AutoCrono și care a ajuns la a 12-a ediție.

Clasament OPEN

Clasament Clasa 2

Clasament Clasa 3

Clasament Clasa 5

Clasament Clasa 7

Clasament Clasa 9

Clasament Clasa 11

Clasament Clasa 12

Clasament Dacia

Clasament FIA

Clasament Lada

Clasament Suzuki

Clasament RWD