Foto: Ovidiu Nicolaie

Cea de-a șasea etapă din Campionatul Naţional de Karting, desfăşurată weekend-ul trecut pe circuitul AMCKart din Tunari, a stabilit podiumurile finale ale sezonului 2019.

La clasa celor mai mici dintre piloţi, Kid, Budei Dragoş Ioan (5 ani şi jumătate) a câştigat cele mai multe puncte la ultima etapă şi a terminat sezonul pe primul loc.

Velciu Cristian a fost pilotul care a acumulat cele mai multe puncte la clasa Pufo, fiind urmat de Jercan Tudor şi Iulia Berea.

La Mini, Morăruş Teodor a terminat pe primul loc în manşa cronometrată, în prefinală şi finală, performanţă prin care a reuşit să urce pe treapta cea mai înaltă a podiumului după cele şase etape disputate în CNK. El este urmat de Stroescu Dinu şi Vlăsceanu Kevin.

Scîrlet Sebastian (15 ani) avea deja asigurat titlul de campion la clasa KR-Max, având un avans considerabil. Pilotul legitimat la Richy Racing este urmat de doi piloţi de la DTM Braşov, Slate Bogdan şi Tănasie Antonia.

Cotigă Darius a devenit campion la clasa OK-J, fiind urmat de Petri George Vlad şi Costache Octavian.

La clasa KZ, campionul naţional s-a decis în ultima etapă, Pop Raul reuşind să-şi menţină prima poziţie în clasament în faţa lui Tomescu Gabriel.

Clasamentul după 6 etape poate fi consultat aici.