Sursă foto: rallycow

La un an de la lansarea Dacia Revival, participanții la acest proiect se vor reuni în weekend, la Brașov, cu ocazia etapei finale din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019.

Pe lângă cele trei modele Dacia, care vor fi prezente în concurs, pilotate de Dan Spuderka (Dacia 1300), Valentin Nemțanu (Dacia 130 T2X) și Mihai Barbu Alexandrescu (Dacia 1310), publicul prezent la Brașov va putea vedea pe traseul de concurs alte 15 automobile Dacia.

Trei modele din Dacia se vor regăsi în weekend, Dacia 1300, Dacia 1310 și Dacia Sport. Acestea vor fi parcate în parcul de service în curtea principală a Colegiului Național „Aprily Lajos”, sâmbătă, începând cu orele 8:00. Ulterior, pe parcursul celor două zile, acestea vor urca în coloană, în spatele mașinii de securitate, pe traseul de concurs.

Sursă foto: simcat

„Cu siguranță, în sezonul viitor de viteză în coatsă vom putea vedea la etape o parte dintre cei care vor fi prezenți de data aceasta doar pentru reuniune. Toți sunt din noua generația și au experimentat deja motorsportul în cadrul Campionatului Național Klausenburg Retro Racing. E o bucurie că putem readuce acest brand autohton în motorsport”, a declarat Adrian Apostu, membru al Comisiei Dacia Revival din cadrul FRAS.

Ultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop va avea loc în perioada 12-13 octombrie la Poiana Brașov. Un total de 91 de piloți vor fi prezenți la startul Trofeului Opel.