Octavian Costache a devenit noul campion al clasei Mini în Campionatul Național de Karting Dunlop, clasa care a avut parte de cei mai mulți concurenți în actuala ediție. La KZ, victoria finală i-a revenit lui Horia Roca.

Învingător în ultima rundă, organizată pe circuitul Amckart, Costache a adunat un total de 290.40 în cele 6 etape și a câștigat autoritar clasa Mini. Podiumul a fost completat de Darius Cotigă (161p) și Paul Olinovici (137.5 p).

La KZ, victoria de pe Amckart i-a adus primul titlu lui Horia Roca, acesta devansându-l cu doar 17,6 puncte pe Roberto Lucaccioni. Podiumul a fost completat de Gabriel Tomescu.

KR Max a fost adjudecată de Christian Muller, care a strâns în actuala ediție de campionat un total de 152 de puncte. Pe locurile 2 și 3 s-au clasat Siamac Hadjidai (136), respectiv Bogdan Slate (134).

După victoria din ultima rundă și punctele bonus obținute pentru participarea la întreg sezonul, Alexandru Popescu a devenit noul campion național la Clasa KF National, depășindu-i pe Raul Pop și Cristian Popescu.

Edward Epuraș a câștigat Clasa Pufo, în timp ce pe podium s-au mai clasat Tiberiu Popușoi și Iulia Berea.

Clasamentele complete din Campionatul Național de Karting Dunlop 2018 sunt disponibile aici.