Campionatul Național de Rallycross 2021 continuă în acest weekend cu etapa a doua, care se va desfășura pe noul circuit de la Șura Mare, în județul Sibiu.

Cu prima etapă desfășurată la Bradu, la finalul lunii mai, CN de Rallycross programează în perioada 19-20 iunie a doua rundă pe cel mai nou circuit din România, amplasat și configurat pe un teren pus la dispoziție de Primăria Șura Mare.

Organizat de Asociația Club Sportiv de Automobilism Sibiu, evenimentul va reuni la start peste 30 de piloți licențiați FRAS, care se vor lupta pentru podium, atât în clasamentele individuale pe clase, cât și pe echipe.

”Ne bucurăm că am terminat pregătirile cu circuitul pentru ca această etapă să aibă loc la data stabilită. Vreau să îi mulțumesc domnului primar Ionuț Maier pentru faptul că s-a implicat direct în acest proiect, iar eforturile comune vor pune Șura Mare pe harta motorsportului românesc”, a declarat organizatorul etapei și, totodată, președintele ACS de Automobilism Sibiu, Ciprian Luca.

Noul circuit de la Șura Mare este amplasat pe un teren întins pe 4 hectare și poate găzdui atât etape de Rallycross (1.800 metri), cât și etape de Slalom Paralel (1050 metri).

Următoarea etapă a Campionatului Național de Rallycross este programată în perioada 3-4 iulie, la Mioveni.