Campionatele Naționale de Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și Vehicule Electrice (CNVE) se întorc la Ploiești cu etapa a doua, în weekend-ul 3-4 iunie.

”Trofeul Ploiești 2023” va asigura și de această dată un spectacol automobilistic, adrenalină și motoare turate, la fel ca și anul trecut, pe Bulevardul Independenței (Rondul 1), în cadrul unui evenimentul organizat de GT Auto Club Sportiv, sub autoritatea Federației Române de Automobilism (FRAS).

Gazda evenimentului, Primăria Municipiului Ploiești, implicată în organizarea acestui eveniment automobilistic, va asigura piloților din toată țara condiții excelente de cazare și concurs.

Se anunță deja o participare foarte intensă, cu un număr impresionant de juniori, doamne și domnișoare, tineri, seniori de toate vârstele și, nu în ultimul rând, numeroși pasionați de mașini electrice.

Evenimentul este structurat pe parcursul a două zile, sâmbătă, 3 iunie, fiind ziua dedicată antrenamentelor libere, în intervalul orar 11:00 – 20:00, urmând ca a doua zi, duminică, 4 iunie, de la ora 10:00, să aibă loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs și festivitatea de premiere (în jurul orei 19:30).

Manșele de concurs programate duminică, 4 iunie, vor fi transmise live pe pagina de YouTube a FRAS și vor fi comentate de Ștef Raita.
Organizatorii roagă publicul prezent să asiste la eveniment din zonele sigure și să respecte indicațiile forțelor de ordine privind siguranța deplasării pe lângă circuitul stradal special amenajat pe Bulevardul Independenței.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu vinuri spumante Angelli, cupe și premii de la Tegee International, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.
Partenerii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Ploiești, Hotel Best, Le Bonbon, ISUJ Prahova, Poliția Locală Ploiești, IJJ Prahova ”Colonel Alexandru Enescu”, SGU Ploiești.