foto: facebook.com/HarghitaRally

Campionatul Naţional de Raliuri Betano programează startul sezonului 2023 în perioada 5-6 mai, la Odorheiu Secuiesc, în timp ce CN Drag Racing, CNSS, CNIA, CNVE şi CN de Rallycross vor porni şi ele la drum cu etapele inaugurale.

La Raliul Harghitei sunt aşteptate peste 75 de echipaje, organizatorul ACS Maxx Racing fiind pregătit să ofere cele mai bune condiţii pentru sportivii prezenţi. Evenimentul va putea fi urmărit pe PrimaSport şi pe canalul de YouTube al FRAS.

Campionatul Naţional de Drag Racing revine şi în acest an pe aeroportul din Arad, etapa urmând să se desfăşoare pe 6 şi 7 mai.

În organizarea GT Auto Club Sportiv, cele 3 campionate care se desfăşoară concomitent, Super Slalom, Îndemânare Auto şi Vehicule Electrice, vor bifa prima rundă pe circuitul amenajat la CTPark. Etapa de lângă Bucureşti va fi transmisă în direct pe canalul de YouTube al federaţiei.

De asemenea, Campionatul Naţional de Rallycross va începe odată cu etapa de la Târgu Jiu, transmisă pe YouTube, unde peste 40 de sportivi sunt aşteptaţi să se lupte pentru primele puncte ale sezonului.

Weekendul viitor va programa şi câteva evenimente restricţionate, dupa cum urmează: etapele 3 şi 4 din CN regional de Autoslalom, la Timişoara, Cupa GPS Trophy de off road la Rupea, precum şi Deta Super rally & kart.