Campionatele Naționale de Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și Vehicule Electrice (CNVE) revin la Ploiești pentru etapa a doua, în weekend-ul 4-5 iunie, tot pe Bulevardul Independenței, evenimentul fiind organizat sub autoritatea Federației Române de Automobilism (FRAS).

La trei săptămâni de la etapa inaugurală a sezonului, evenimentul programat în perioada 4-5 iunie va avea loc în aceeași zonă de promenadă a orașului, pe Bulevardul Independenței, dar cu un traseu diferit, mult mai atractiv și mai spectaculos atât pentru piloți, cât și pentru spectatori.

Organizatorul GT Auto Club Sportiv anticipează o participare numeroasă, cu mulți piloți noi din zona Ploiești-Câmpina, după ce la Trofeul Ploiești 1 s-a înregistrat un record de participare, nu mai puțin de 81 de sportivi, mulți dintre ei protagoniști în cele aproape 150 de starturi, luptându-se pentru podiumurile claselor.

Evenimentul este structurat în două zile, sâmbătă, 4 iunie, fiind programate antrenamentele libere, în intervalul orar 12.00-20.00, în timp ce duminică, 5 iunie, de la ora 10.00, va avea loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs și festivitatea de premiere (în jurul orei 19.30).

Manșele de concurs programate duminică, 5 iunie, vor fi transmise live pe pagina de Youtube a FRAS

Organizatorii roagă publicul prezent să asiste la eveniment din zonele special amenajate și să respecte indicațiile forțelor de ordine privind siguranța deplasării pe lângă circuitul special amenajat pe Bulevardul Independenței.

Partenerii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Ploiești, AFI Ploiești, Hotel Best, Lace Magazin, le Bonbon, ISUJ Prahova, Poliția Locală Ploiești, IPJ Prahova, IJJ Prahova ”Colonel Alexandru Enescu”, SGU Ploiești.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe și premii de la Valtec (ulei Repsol), Metalubs, Tegee International, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.