Ca urmare a ultimelor evenimente din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Total și după discuții cu sportivii implicați în campionat, s-au decis următoarele:

⁃ înlocuirea etapei a V-a din CNVCT, Trofeul Câmpulung Muscel cu Trofeul Rânca, care se va desfășura în aceeași dată, 19-20 septembrie. Deși este o perioadă extrem de scurtă până la eveniment, Federația va depune toate eforturile ca totul să fie pregătit corespunzător. Etapa va puncta și în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2. Etapa a VI-a, Poiana Brașov, se va desfășura în locația și la data stabilite anterior, fără modificări.

⁃ Transmiterea unei adrese de mulțumire și felicitare clubului organizator al etapei Trofeul Gutâi, XPO Racing, pentru reușita evenimentului de la Baia Mare.

⁃ Avertizarea sportivului Bogdan Cuzma pentru absentarea de la Festivitatea de Premiere a etapei a IV-a, Trofeul Gutâi și a sportivului Octavian Berci pentru efectuarea de recunoașteri în afara limitei de fairplay. Comisia de Disciplină FRAS va fi sesizată cu cele două cazuri de președintele comisiei de coastă.