Etapa a III-a din Campionatul Naţional de Super Slalom, organizat de GT Auto Club Sportiv, are loc în acest weekend pe un circuit special amenajat în Complexul Romexpo, între Pavilionul Central şi Intrarea A. 

Runda precedentă a marcat şi prima participare în CNSS 2020 a unei maşini electrice Tesla Model 3 Performance, pilotată de Ciprian Cherciu, care a obţinut locul 4 la Grupa Modificate şi locul 9 din 63 în clasamentul Open. În viitor, dacă numărul autoturismelor electrice va creşte, urmează să fie creată o grupă nouă de concurs dedicată exclusiv acestora.

Competiția încurajează participarea tuturor celor care vor să își testeze îndemânarea la volan, fără să aibă nevoie de o pregătire specială. Numărul mare de grupe înseamnă că vom găsi o grupă potrivită pentru orice șofer entuziast, inclusiv pentru debutanți, șoferițe și copii de peste 8 ani (cu însoțitor), precum și pentru orice mașină.

Conform normelor privind prevenirea răspândirii COVID-19, accesul publicului la eveniment este restricționat.

Spectatorii  pasionați de competițiile auto pot urmări online clasamentul și timpii realizați pe www.gtautoclub.ro și transmisiunea live de duminică, 6 septembrie, pe pagina de Facebook a FRAS și alte canale de comunicare.

Programul etapei: sâmbătă, 14:00-20:00 – antrenamentele libere

duminică, 10:30-12:15 – antrenamentul cronometrat

12:30-14:15 – manșa I de concurs

14:30-16:15 – manșa a II-a de concurs

17:15 -17:30 – premierea

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Tegee International, Omega Motorsport, Evos Team, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

Sponsor tehnic al campionatului: P1