În scurt timp, ca de fiecare dată între două sezoane competiționale, Comisia Centrală de Arbitri (CCA) din cadrul FRAS, prin departamentele sale de specialitate, dă startul pregătirilor pentru sezonul următor.

Se vor organiza cursuri de inițiere și formare în arbitraj, seminarii de pregătire si perfecționare pe categorii și posturi distincte, cursuri și seminarii pentru oficiali. În acest context, CCA îndeamnă persoanele care doresc să fie cât mai aproape de fenomenul motorsportului românesc să se înscrie la astfel de cursuri. În mod particular, încurajăm și apreciem ca benefică pentru motorsport orice inițiativă a sportivilor cu experiență, retrași din activitate, să facă pasul către arbitraj.

Se vor organiza cursuri intensive pentru următoarele funcții: Șef securitate raliu și viteză în coastă, director de concurs raliu, director adjunct concurs raliu, director de concurs viteză în coastă, oficial de securitate pe mașinile 000, 00 la raliu, comisar sportiv la raliu și viteză în coastă, comisari tehnici FRAS.

Pentru informații vă rugăm să contactați secretariatul CCA: Manuela Marinca, email: marincamm@yahoo.com tel: 0722 223 471