După ce în luna septembrie a fost prezentă la startul unei curse support în cadrul weekend-ului de Formula 1, Radical România, prin piloții Mihnea Ștefan, Philip Andriescu, Leo Borlovan, Tim Melzer, Dragoș Argeșanu și Andrei Vajda va readuce tricolorul la etapa internațională „Radical Intercontinental Cup”.

Philip Andriescu și Leo Borlovan „și-au adjudecat biletul” pentru această cursă prin câștigarea titlului la clasele PRO 1500 si SR1 CUP din intermediul Radical Romanian Cup.

„Suntem mândri de faptul că fenomenul a luat o amploare mare într-un timp atât de scurt, iar acum ne aflăm la startul unei etape internaționale cu 6 mașini. Totodată, ne bucurăm că am adus și noul Radical SR10, model care va fi pilotat de experimentatul pilot american Doug Ramirez”, a spus Andrea Fogliazza, team manager Radical Romania.

Runda se va desfășura pe Autódromo Internacional do Algarve în Portimao (Portugalia), fiind unul dintre cele mai apreciate circuite de viteză din lume, dar și gazdă pentru Grand Prix în Formula 1. În perioada 3-5 decembrie vor avea loc cele două curse programate care aliniază la start peste 28 de piloți, chiar de pe mai multe continente, toți dornici de o nouă aventură pe faimosul circuit de 4,6 km.

Prognoza meteo se anunță a fi una foarte bună pentru această perioadă a anului, cu o medie de 19 grade celsius.

Cronometrarea live este disponibilă oricui, începând cu ziua de sâmbătă, aici.