Societatea Română de Medicină Sportivă a remis în cursul zilei de azi, 30.08.2022, următorul comunicat: „Dorim să vă aducem la cunoștință că sportivii de performanță, înscriși într-un club sportiv sunt obligați ca o dată la 6 luni să primească aviz medico-sportiv pentru participarea la antrenamente și competiții.

Avizul medico-sportiv se primește conform legii doar de la un medic de medicina sportivă în cadrul unui cabinet acreditat de medicină sportivă.

Vă solicităm să acceptați numai vize medico-sportive efectuate în cabinetele de Medicină Sportivă, cu parafa unui medic de medicină sportivă.

Vă stăm la dispoziție pentru informații sau nelămuriri legate de vize medico-sportive și Ne putei contacta la adresele de mail srmedicinasportiva@gmail.com / contact@sroms.ro / irinagaiu@sroms.ro sau la numarul de telefon 0721746307.

Cu multumiri,

Dr Irina Gaiu -Vicepreședinte Societatea Română de Medicină Sportivă

www.sroms.ro”

În acest caz reamintim că și Ministerul Sportului (MS) a emis o circulară către federațiile sportive privind avizele medico-sportive inca din 20.09.2021, care poate fi vizualizată AICI.