Consiliul Federal s-a întrunit marţi, 12 martie 2024, pentru a discuta punctele aflate pe ordinea de zi:

1. Ratificarea Hotărârii BEx nr 3/5 martie.

2. Afilierea provizorie a structurii sportive ACS United Race Sports.

3. Introducerea în ROF al CCA a Colegiului de arbitri de Rally Raid.

4. Aprobarea deplasării în Austria a președintelui Comisiei Medicale FRAS, Florin Matei, la un simpozion organizat de FIA pe teme medicale.

5. Aprobarea Regulamentului Campionatului Naţional de Anduranţă pentru sezonul 2024.

6. Prezentarea Proiectului PNRR – Investiția 19 – Digitalizarea Serviciului Organizațiilor Neguvernamentale.

7. Analizarea situaţiei privind paşapoartele tehnice electronice ale maşinilor istorice, cele care au paşaport FIA şi a celor închiriate din străinătate.

8. Declararea ca nestatutară a Adunării Generale din 27 martie, în urma neconstituirii cvorumului de 2/3, potrivit Statutului, și reconvocarea unei noi Adunări Generale pentru data de 3 aprilie, ora 18.00, în sistem online.

9. Aprobarea Ordinii de zi a Adunării Generale din 3 aprilie.

10. Aprobarea Regulamentului de Organizarea a Adunării Generale din 3 aprilie.

11. Prezentarea implementării Paginii de Wikipedia a FRAS și dezvoltarea acesteia.

12. Prezentarea situației privind Observatorii FRAS la etapele campionatelor naționale sau evenimentele restricționate.

13. Demararea procedurilor de autorizare FRAS pentru mai multe autospeciale de intervenţie, în vederea utilizării lor la etapele din cadrul CNR Betano.

14. Analizarea propunerii ca sportivii participanți în CNR Betano să prezinte un certificat de absolvire a unui curs de prim-ajutor, după modelul procedurilor FIA.

15. Clarificări privind contractul dintre FRAS și organizatorii din cadrul CNR Betano şi Viteză în Coastă privind taxele pentru transmisia live TV.

16. Analizarea solicitării promotorului Campionatului Național de Super Rally de a modifica atât configurația calendarului competițional al CN Viteză în Coastă, cât și cel al Trofeului Masters de Viteză în Coastă, dat fiind că etapele de la Mediaș, respectiv Reșița se suprapun cu etapele din CN Super Rally de la Alba Iulia, respectiv Deva.

17. Introducerea Anexei FIA referitoare la declaraţia şi angajamentele concurenţilor în Regulamentele CNVC şi TNMVC 2024.

18. Diverse.

Hotărârea Consiliului Federal poate fi consultată aici.