A doua etapă din Campionatul Național de Super Rally va avea loc în acest weekend, la Craiova, și va avea la start mai multe nume importante din ale etapelor de raliuri și viteză în coastă.

După o primă rundă organizată la Târgu Mureș, caravana Super Rally ajunge în această săptămână în Bănie. În total, 37 de piloți s-au înscris la Craiova Super Rally, prezentarea oficială și startul festiv urmând să aibă loc vineri seară, de la ora 19:00, în Piața Mihai Viteazul.

Patru foști campioni absoluți la raliuri și-au anunțat prezența: Mihai Leu, Bogdan Marișca, Valentin Porcișteanu și Constantin Aur. Acesta din urmă a reușit chiar un podium la general în prima etapă, câștigând totodată Clasa 1.

De asemenea, actualul lider al Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, Lucian Răduț, va concura, de această dată la bordul unui Audi A4, în timp ce omul care a cucerit titlul de campion la istorice în ultimele cinci sezoane de viteză în coastă, Cătălin Cedric Ghigea, vine cu Alfa Romeo Alfetta GTV, mașina cu care a câștigat etapa de la Rânca.

Liderul Grupei A din CNVCD, Septimiu Marghitaș, dar și cel al Clasei 2 Roți Motrice FWD, Andrei Șerban, se vor duela pe străzile Craiova, oraș care a susținut anul trecut primul eveniment de acest tip din țara noastră.

Sâmbătă, de la ora 8:30, timp de o oră, vor avea loc recunoașterile de traseu, iar între orele 10:00 și 17:00 se va desfășura concursul propriu zis. Ceremonia de premiere este programată pentru ora 17:30.

Lista de înscrieri pentru etapa a doua din Campionatul Național de Super Rally este disponibilă aici.