Consiliul Federal al Federației Române de Automobilism Sportiv l-a numit marți, 24 iulie 2018, pe domnul Cristian Notaru în funcția de secretar general FRAS.

Decizia vine după o perioadă de aproximativ un an și jumătate de interimat, poziție ocupată de doamna Paula Stan, care va rămâne în continuare în cadrul Secretariatului FRAS și se va ocupa și de alte proiecte.

În vârstă de 42 de ani și cu o experiență de peste două decenii în presa sportivă românească, unde a semnat, printre altele la Gazeta Sporturilor, Pro Sport, Sport Total și agenția de presă NewsIn, ocupând diferite funcții de conducere, Notaru a activat, între 2013 și 2016, din postura  de purtător de cuvânt și, mai apoi, ca team manager la FC Petrolul Ploiești.

Cristian Notaru s-a alăturat FRAS încă din luna ianuarie a acestui an și a coordonat cu profesionalism întreg procesul de licențiere al sportivilor și oficialilor din cadrul FRAS.

Conform statutului FRAS, funcția de Secretar General este una dintre cele mai importante din cadrul Federației, cu valențe atât în zona administrativă, cât și în cea sportivă, în permanentă conexiune cu toate structurile FRAS.