Întrunit în şedinţă în data de 18 august, Biroul Executiv FRAS a decis următoarele:

– ia act de sesizarea Comisiei Naționale de Rallycross privind desfășurarea ultimei etape din cadrul Campionatului Național de Rallycross. Având în vedere cele prezentate, dar și a situației tensionate din cadrul acestei discipline, Biroul Executiv decide că atât ACS Alex Rally Speed, cât și ACS Sprint Club Mioveni nu pot organiza respectiva etapă în condiții optime și de securitate. Biroul Executiv solicită Comisiei Naționale de Rallycross să identifice și să comunice Secretariatului FRAS până marți, 23 august, un alt club organizator, un alt loc și o altă dată de desfășurare a etapei a 6-a.

De asemenea, transmite Comisiei Naționale de Rallycross că aceasta nu poate suspenda sportivi sau oficiali, aceste atribuții intrând în sarcina Comisiei de Disciplină, în urma unor sesizări.

Totodată, Biroul Executiv a luat act de incidentele petrecute la etapa a 5-a din cadrul Campionatului Național de Rallycross, desfășurată la Bradu, și va trimite situația spre analiză Comisiei de Disciplină.

– aprobă drafturile Regulamentului Cadru al Comisiei Naționale de Juniori, precum și Criteriile de selecție la loturile naționale de juniori FRAS. Drafturile vor fi trimise spre dezbatere cluburilor afiliate, timp de 10 zile, pentru propuneri și sugestii.

 

Biroul Executiv FRAS

Norris Măgeanu – președinte
Daniel Ungur – vicepreședinte
Cătălin Nicolaescu – vicepreședinte
Ioan Badiu – director sportiv
Cristian Notaru – secretar general
Cristina Catrina – director economic
Bogdan Filcea – jurist FRAS