Întrunit în şedinţă în data de 26 octombrie, Biroul Executiv FRAS a decis următoarele:

Luând la cunoștință aprobarea suplimentării finanțării din partea Ministerului Tineretului și Sportului cu suma de 200.000 de lei, dintre care 140.000 de lei pentru calendar internațional:

⁃ aprobă înființarea lotului național de juniori al României la automobilism sportiv

îl numește pe domnul Daniel Ungur în funcția de antrenor federal

aprobă cererile de susținere a participării pentru echipajele Raul Badiu/Gabriel Lazăr, Mihnea Mureșan/Alina Bianca Pop și Norbert Maior/Francesca Maior

 aprobă demararea demersurilor de către antrenorul federal pentru participarea celor 3 echipaje la Rally Hungary 2020, etapă din Campionatul European de Raliuri, desfășurată în perioada 6-8 noiembrie.

aprobă afilierea provizorie a structurii sportive Asociația Club Sportiv Slow Team București. Trimite decizia spre ratificare Consiliului Federal.

aprobă acreditarea Scolii de Pilotaj RB Racing pentru disciplina Rallycross.

aprobă decalarea etapei a 3-a din cadrul Campionatului Național de Drag Racing, programată inițial pe 24-25 octombrie, la Arad, pentru 31 octombrie – 1 noiembrie, în același loc.

aprobă decalarea etapei a 4-a din cadrul Campionatului Național de Rallycross, programată inițial pe 7-8 noiembrie, la Bradu, pentru 14-15 noimebrie, în localitatea Micești (Argeș).

 

Biroul Executiv FRAS

Norris Măgeanu – președinte                                            

Danny Ungur – vicepreședinte                                            

Cătălin Nicolaescu – vicepreședinte                                        

Ioan Badiu – director sportiv                                            

Cristian Notaru – secretar general