Întrunit în şedinţă în data de 29 martie, Biroul Executiv FRAS a decis următoarele:

– aprobă afilierea provizorile a structurilor sportive Asociația Club Sportiv Off Road Deva și Clubul Sportiv Văru Nicu Motorsport Pitești.

– aprobă amânarea etapei a 3-a din cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano – Raliul Bucovinei, programată inițial pe 17-18 aprilie 2021, la o dată care va fi anunțată ulterior.

– ia act și aprobă faptul că etapa a 10-a din cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano – Raliul Munteniei, programată inițial pe 24-25 septembrie 2021, nu se va mai organiza. În aceste condiții, Biroul Executiv al FRAS așteaptă la adresa de email office@fras.ro oferte de organizare pentru o etapă de raliu, preferabil pe macadam, care va avea coeficient 1.00. Condițiile de organizare, garanții, caiet de sarcini, precum și celelalte informații vor fi anunțate într-un comunicat ce va fi publicat ulterior pe site-ul oficial al FRAS.

– ia act și aprobă demisiile domnilor Ioan Davidescu și Ciprian Berchez, în calitate de membri ai Comisiei Naționale de Rally Raid, și aprobă numirea în cadrul comisiei a domnilor Maurizio Bordon și Jean Vlad. De asemenea, având în vedere numărul redus de licențe eliberate pentru disciplina rally raid pentru sezonul 2021, aprobă modificarea Art. 28 din Regulamentul Campionatului Național de Rally Raid, după cum urmează: ”Pentru ca o competiție să fie considerată etapă în cadrul Campionatului Național de Rally Raid este necesar ca la start să fie prezente 6 echipaje auto și ssv, din care 6 echipaje să puncteze, exceptând grupele Promo, Debutanți și Adventure”. Tot la Art. 28 se va modifica alineatul d), după cum urmează: ”În clasamentele generale ale Campionatului Național de Rally Raid se vor lua în calcul doar concurenții care au participat la N-2 din etapele unde N este numărul total al etapelor desfășurate în acest sezon competițional. În cazul în care una dintre cele 6 etape nu se va putea desfășura din diverse motive, atunci se va respecta regula de N-1”.

– aprobă, la propunerea Comisiei Tehnice a FRAS, suspendarea acreditării, până la o nouă reevaluare, a firmei Vaslui Sting SRL pentru anul 2021, astfel că respectiva societate nu va mai putea construi rollcage-uri pentru nicio disciplină.

– aprobă ca sumele acumulate din sancțiunile dictate în timpul competițiilor să fie direcționate către susținerea juniorilor din cadrul cluburilor afiliate la FRAS.

 

Biroul Executiv FRAS

Norris Măgeanu – președinte

Danny Ungur – vicepreședinte

Cătălin Nicolaescu – vicepreședinte

Ioan Badiu – director sportiv

Cristian Notaru – secretar general

Cristina Catrina – director economic

Bogdan Filcea – jurist FRAS