În weekend-ul 29-30 octombrie 2022 s-a desfășurat ultima etapă a sezonului 2022 din cadrul Campionatului Național de Drag Racing, pe pista Aeroportului Internațional Arad, 119 piloți întrecându-se în cele două zile.

Numai din afara țării s-au prezentat aproape 30 de concurenți, din Polonia și chiar Germania, pentru a încerca renumita pistă netratată de la Arad pe care se scot timpi importanți. Singura problemă care a dat bătăi de cap organizatorilor, cât și piloților, a fost ceața, care a ținut pe loc desfășurarea evenimentului, sâmbătă, până la orele prânzului.

După ce s-a ridicat ceața, Comisia de Drag a hotărât începerea concursului și, deși temperaturile erau scăzute și pista rece, piloții au reușit să se remarce. Duminică vremea a fost mai prietenoasă și Comisia a mai oferit încă două ore de calificări, ținând cont că în ziua precedentă nu fusese timp destul pentru antrenamente.

Finalele s-au desfășurat timp de 4 ore și toată lumea a fost plăcut impresionată de calitatea pistei, a mașinilor și a întregului eveniment, piloții străini promițând că la anul vor fi prezenți în număr mai mare.

CLASAMENTELE FINALE

Urmează Gala Campionilor și o vacanță bine-meritată pentru toți pasionații de Drag Racing.

Felicitări tuturor piloților licențiați în 2022 la Drag racing!