Opera Națională Română

În atenția sportivilor premiați la Gala Campionilor FRAS 2022, eveniment programat sâmbătă, 3 decembrie, la Opera Națională Română din București (Bulevardul Mihail Kogălniceanu 70-72).

Sosirea invitaților va avea loc începând cu ora 15:00, în timp ce decernarea trofeelor este programată de la ora 16:00.

Având în vedere numărul limitat de locuri la 960, fiecare sportiv senior va putea fi însoțit de către cel mult un invitat pentru care va achita suma de 100 de lei, excepție făcând sportivii minori, care vor putea fi insoțiți de doi invitați, urmând să se plătească taxa doar pentru unul dintre cei doi. Plata pentru taxa de invitat se va face prin platforma Netopia – https://mpy.ro/f3c0bvev, iar dovada plății va fi transmisă EXCLUSIV către mailul office@fras.ro, obligatoriu împreună cu confirmarea prezenței la eveniment.

În mailul de confirmare se va trece:
– numele și prenumele sportivului premiat
– disciplina/disciplinele la care este premiat în sezonul 2022
– dacă este sau nu minor
– numărul invitaților (1 sau 2)

Vă rugăm să trimiteți aceste informații până luni, 21 noiembrie, ora 15:00.

Tot până luni, 21 noiembrie, ora 15:00, se vor accepta și cererile de acreditare pentru presă, precum și confirmarea de participare pentru jurnaliștii sau fotografii deja acreditați, la adresa de e-mail media@fras.ro. Vă rugăm să vă asigurați de confirmarea de primire a solicitării dumneavoastră!

La intrarea în clădirea Operei, sportivii și invitații acestora vor fi direcționați către zonele din sală aferente disciplinei din care fac parte.

Accesul auto este permis până la intrare iar parcarea mașinilor se poate face în spațiile special amenajate în jurul clădirii Operei Române, în limita a 250 locuri.

Desfășurătorul evenimentului va fi comunicat în perioada următoare.

IMPORTANT! Prezența la eveniment se va face respectând dress code-ul obligatoriu (black tie).

Vă așteptăm cu drag!