Campionatul Național de Drag Racing își deschide sezonul 2023 în weekend-ul 6-7 mai, pe Aeroportul Internațional Arad, aducând la start peste 80 de piloți la diferite clase auto, cu mașini modificate și pregătite să facă spectacol pe cei 402 metri.

Etapa inaugurală a CN Drag Racing va avea parte de o importantă participare internațională, piloți din Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Serbia și Kosovo vor fi prezenți pe pista de la Arad, fapt care demonstrează că dragracing-ul din România s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani și a ajuns la un nivel înalt.

„Am emoții, este normal, ne aflăm în fața unui nou sezon competițional, iar așteptările sunt mari, mai ales după realizările din campionatul trecut. Mă bucură emulația creată în jurul acestui campionat, faptul că tot mai mulți sportivi străini vin să concureze aici, atrași de condițiile oferite și de nivelul campionatului”, a declarat promotorul CN Drag Racing, Bogdan Niculescu, și, totodată, președintele ACS Drag Racing Events.

Organizatorii se așteaptă la numeroase surprize plăcute, cu timpi record mai ales din partea piloților români, aceștia fiind dornici să demonstreze că pregătirile din intersezon le vor aduce puncte importante în prima dintre cele 4 etape programate în 2023 la Arad.

Așadar, întreaga comunitate de Drag Racing este gata să ofere un spectacol care nu trebuie ratat, motoare turate și multă adrenalină!

Start!