Amânată în urmă cu 3 săptămâni din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, etapa a 2-a din cadrul Campionatului Național de Drag Racing va avea loc în weekend-ul 15-16 iulie pe Aeroportul Internațional din Arad, organizatorii așteptându-se la o participare record.

Motoarele sunt turate la maximum și piloții fac ultimele pregătiri pentru etapa de la Arad, unde peste 100 de sportivi se vor întrece în încercarea de a acumula cât mai multe puncte la jumătatea sezonului.

Pe lângă piloții români, la evenimentul organizat de CS Drag Racing Events – promotor Bogdan Niculescu, sunt așteptați foarte mulți sportivi din străinătate, nivelul ridicat al campionatului intern făcându-i pe aceștia din urmă să își dorească o participare completă în acest sezon competițional.

Așadar, fanii drag rancing-lui vor avea parte de două zile în care spectacolul va fi garantat, etapa de la Arad urmând să se desfășoare după următorul program: sâmbătă, în intervalul 9:00-19:00, și duminică, de la 9:00-12:00, sunt programate calificările, în care piloții vor încerca să înregistreze timpi cât mai buni pentru a putea participa în finalele de duminică, începând cu ora 12:30 până în jurul orei 15:30, în timp ce festivitarea de premiere va avea loc în jurul orei 16:00.

Campionatul Național de Drag Racing este organizat CS Drag Racing Events și se desfășoară sub autoritatea Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).