După o pauză de un an (din cauza restricțiilor pandemice), organizatorul Asociația GT Auto Club Sportiv revine la Râmnicu Vâlcea, într-o nouă formulă, cu două campionate – Îndemânare auto și Super Slalom – dedicate debutanților, dar și celor experimentați.

Se anunță un număr impresionant de participanți, din țară și străinătate, foarte mulți juniori (cu vârsta țntre 8 și 18 ani), mai multe grupe, inclusiv cea de mașini electrice.

Alături de gazdele și partenerii organizatorici, Shopping City Râmnicu Vâlcea și Primăria Râmnicu Vâlcea, Asociația GT Auto Club Sportiv va organiza, în perioada 19-20 iunie 2021, Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea, contând pentru etapa a 3-a din CN de Îndemânare auto (CNIA) și CN de Super Slalom (CNSS).

Lista înscrierilor și detalii despre Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea, le regăsiți aici:

– https://cnia.gtautoclub.ro/etapa/ramnicu-valcea/
– https://cnss.gtautoclub.ro/etapa/ramnicu-valcea/

Tot aici vor fi afișați online timpii obținuți și clasamentele celor două campionate – CNIA și CNSS.

Până în acest moment în clasamentul Open al CNIA, primele două locuri sunt ocupate de frații Oancea din Galați, locul 1 revenindu-i lui George-Traian, locul 2 lui Cristian-Ioan, locul 3 revenindu-i giurgiuveanului Răzvan Despa. La Juniori lupta este foarte strânsă, cea mai numeroasă participare din ultimii 10 ani, locul 1 la Juniori 1 (8-11 ani) fiind ocupat de bucureșteanul Bogdan Sălcudean, iar la Juniori 2 (11-14 ani), de bucureșteanul Teodor-Matei Morăruș.

În clasamentul Open al CNSS, lupta este foarte strânsă între cele mai puternice mașini, cele cu propulsie electrică și cele cu combustie internă. După primele două etape (București și Brăila), pe prima poziție se află bucureșteanul Vlad Soare cu Toyota MR2 (35 de puncte), câștigătorul primei etape, urmat de bucureșteanul Ciprian Cherciu, cu Tesla Model 3 Stealth (23 puncte), poziția a treia revenindu-i lui Marius Voicu, tot din București, cu VW Golf 6R.

De remarcat că piloții din Ucraina revin cu Tesla Model 3, din ce în ce mai bine pregătiți, Sergey Velchev câștigând a doua etapă.

Evenimentul se va desfășura în zona dintre Shopping City Râmnicu Vâlcea și râul Olt, pe parcursul a două zile, astfel:

– sâmătă 19 iunie, între orele 14:00-20:00, antrenamente
– duminică 20 iunie: – 10:30, startul în manșa de antrenament
– 12:45, startul în manșa nr. 1 de concurs
– 15:00, startul în manșa nr. 2 de concurs
– 18:50, festivitatea de premiere

Evenimentul va fi comentat de Ștefan Raita, în ziua de duminică, începând cu ora 10:30 și va putea fi vizualizat online pe pagina de Facebook a FRAS.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Metabond, Tegee International, Omega Motorsport, Repsol, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor și încărcare prin panouri solare pentru mașinile electrice asigurată de Victron Energy, lider in echipamente pentru solutii regenerabile de energie si pentru sisteme de backup.

Pentru înscrieri și alte informații: www.gtautoclub.ro