RoDrift se se alătură campaniei „Vaccinare în viteza a șasea” alături de Consiliul Județean Mureș, Transilvania Motor Ring în parteneriat cu Federația Română de Automobilism Sportiv și Instituția Prefectului – Județul Mureș.

După ce piloți din campionatele de raliuri, viteză în coastă și de circuit au răspuns afirmativ campaniei Vaccinare în viteza a șasea, astăzi a venit rândul piloților din Campionatul Național de Drift să confirme prezența joi și vineri pe circuitul Transilvania Motor Ring.

Doi dintre cei mai cunoscuți piloți ai campionatului, dar și instructori de drift, Sorin Ene și Gabi Imre, vor veni cu mașinile lor de concurs pentru a le oferi șansa unui Drift Experience tuturor celor care sunt prezenți pe Transilvania Motor Ring pentru vaccinare. Astfel, persoanele care se vaccinează pe 17 și 18 iunie, la centrul special amenajat pe circuit, cu serul Johnson & Johnson, vor fi în dreapta piloților favoriți pentru o cursă.

Ene și Imre nu vor veni singuri, ambii urmând să își aducă urmașii, la rândul lor piloți de drift. Alice Ene și Gabi Imre au fiecare 14 ani, iar în acest moment concurează cu brio în Campionatul Național de Drift.

Evenimentul lansat de Consiliul Județean Mureș, Transilvania Motor Ring în parteneriat cu Federația Română de Automobilism Sportiv și Instituția Prefectului – Județul Mureș, va avea loc pe 17 și 18 iunie 2021, între orele 10.00 – 20.00 la Transilvania Motor Ring, localitatea Cerghid 1 G. Astfel, cei care se vor vaccina la centrul organizat la circuit cu vaccinul Johnson&Johnson vor beneficia de o tură de circuit alături de un campion din motorsport.