Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2020 a ajuns la final odată cu desfășurarea celei de-a treia etape din acest sezon, care a avut loc la Cluj-Napoca în perioada 2-3 octombrie 2020. Evenimentul a avut parte de un record de participare: 80 de femei s-au regăsit pe lista de start a singurului campionat de automobilism din România dedicat în exclusivitate doamnelor şi domnişoarelor.

La startul festiv a fost prezent inclusiv primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc: „Toți cei care încurajați sportul și mișcarea arătați o formă de respect pentru acest oraș și sănătatea fiecăruia dintre noi”. Acesta a primit din partea FRAS un trofeu pentru susţinerea motorsportului românesc.

Concursul s-a desfășurat sâmbătă, 3 octombrie, pe circuitul special amenajat în parcarea VIVO! Cluj-Napoca. Concurentele au beneficiat de îndrumarea și încurajarea ambasadoarelor Ramona Rusu și Cristiana Oprea, piloți cu experiență care le-au stat la dispoziție pe toată durata evenimentului. Unele participante au reușit să fie mai rapide chiar și cu 10 secunde pe traseul de 1,4km.

Clasament Trofeul Castrol, a III-a etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2020:

Clasament General (clasele 1-3):
1.Angela Sautea – Renault Clio
2.Izabella Gavrilă – Citroen C2
3.Ioana Elena Berindei – Audi A3

Clasa 1 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică sub 1600cmc):
1.Angela Sautea – Renault Clio
2.Izabella Gavrilă – Citroen C2
3.Anna Sandero – Peugeot 206

Clasa 2 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică între 1600-2000cmc):
1. Florina Stela Pascu – Ford Fiesta
2. Ioana Ramona Petrișor – Ford Fiesta
3. Mirela Bejnariu – Seat Toledo

Clasa 3 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică peste 2000cmc):
1. Ioana Elena Berindei – Audi A3
2. Brigitta Bokor – Mercedes Benz A180 CDI
3. Mădălina Sarca – Audi Q3

Clasa 4 (vehicule electrice):
1. Felicia Floarea – Renault Zoe
2. Anamaria Șoaită – Renault Zoe
3. Bianca Matinca – Renault Zoe

Clasa 5 (sportive licențiate sau mașini modificate):
1. Ligia Barbu – Renault Clio
2. Anca Raluca Grigorescu – Audi TT
3. Măriuca Ionescu – Mini Cooper S R53

Laura Savu, fondator şi organizator al Campionatului Național Women Rally, se declară mulṭumită la final de sezon: “Este o mare bucurie pentru mine că am reuşit cu succes să ducem la bun sfârsit organizarea Campionatului într-un an atât de dificil şi cu atât de multe provocări, cu atât mai mult cu cât am avut un număr record de participante la startul acestei ultime etape. Le mulṭumesc tuturor celor care ne-au fost alături!”

Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2020 a fost susṭinut de către Bosch Car Service.

Etapa a III-a – Cluj-Napoca (2-3 octombrie 2020) a Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2020, Trofeul Castrol, a fost susținută de către Castrol Edge, şi partenerii gold: RMB Inter Auto, reprezentanṭă Mercedes-Benz, Gerovital – Doctor în frumuseṭe, Banca Transilvania, Parsa Beauty, Rottaprint, Vittel, Warsteiner, VIVO! Cluj-Napoca.

Parteneri silver: AEA Medical, UNIQA Asigurări, Vitrina Advertising, Duble Tree by Hilton Hotel Cluj – City Plaza, Florăriile Magnolia, Coca-Cola, Corny, Dallmayr, Sigemo.

Partneri: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Judeṭean Cluj, Cluj Arena.

Parteneri media: TVR, Europa FM, Radio România Cluj, Livestream Romania, VIAClujTV, RallyCow, RallyMax, Autoştiri.ro, GP24.ro.

Parteneri print: PMA Invest, Impress.