Sportivii ai căror cluburi au datorii mai vechi, nu au plătit cotizația anuală pe 2018, precum și facturile curente pentru solicitările făcute în anul în curs, nu vor primi licență până la achitarea acestor datorii.

De asemenea, cluburile care nu au precizat în cererile de licență dacă sportivii folosesc asistență și mecanici propriii sau dacă au contract cu o firmă specializată sunt rugate să trimită aceste date cât mai urgent pe adresa licente@fras.ro.

Toate firmele specializate sunt obligate să transmită explicit către secretariatul FRAS, pe adresa licente@fras.ro, numărul mecanicilor și al mașinilor de asistență tehnică.

În cazul în care concurentul nu a apelat la o firmă specializată, potrivit regulamentului, la Raliu este obligatorie prezența a 2 mecanici și a unei mașini de asistență tehnică, la Rally 2 a unui mecanic și a unei mașini de asistență tehnică, același criteriu fiind valabil și pentru Viteza în coastă.

Foarte important! Sportivii care vor să participe la Raliul Brașovului sunt rugați să urgenteze procedura vizei medicale și să trimită adeverința respectivă, exclusiv prin intermediul cluburilor, până cel mai târziu marți, 20 martie 2018, pe adresa licente@fras.ro. În caz contrar, nu li se va elibera licența.

Regulamentul de licențiere 2018 poate fi consultat aici

Normele financiare 2018 pot fi consultate aici

Solicitările pentru licență pot fi descărcate de aici

Vă mulțumim!

Secretariatul FRAS