Comunicat de presă – TESS Rally 2018 (Dan Țerea) – Cu 60 de zile înaintea startului celui mai longeviv raliu din România, raliu care în mod tradițional dă startul Campionatului Național de Raliuri Dunlop, organizatorii pun la dispoziția tuturor celor interesați primul document oficial, Rally Ghid 1 TESS Rally 2018.

Conform celor stipulate în regulamentele de raliu, acest prim document tratează principalele noutăți ale evenimentului și prezintă un proiect al programului de desfășurare al evenimentului.

Conform definiției, Rally Ghid-ul este conceput pentru a oferi primele informații legate de un raliu și pentru a avea toate detaliile unui raliu într-un singur document, fiind util pentru reprezentanții media, sportivi, oficiali și spectatori.

“Ne bucurăm că am reușit să venim în întâmpinarea tuturor celor interesați cu 60 de zile înaintea startului TESS Rally 2018 cu informații pentru raliul care deschide sezonul competițional 2018. Sperăm că atât oficialii, potențialii participanți cât și publicul spectator să aprecize noutățile incluse în programul evenimentului”, a declarat managerul TESS Rally 2018, Cristian Andrei.

Detaliile tehnice oficiale vor fi puse la dispoziția participanților după ce comisiile de specialitate ale Federației Române de Automobilism Sportiv vor aproba documentele.

Cea de a 47-a ediţie a Raliul Brașovului – TESS Rally, prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2018, va avea loc pe 24-25 martie. În cadrul evenimentului sunt programate și primele etape din Campionatul Național de Raliuri 2 și Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice Dunlop.

Rally Ghid-ul Tess Rally 2018 poate fi citit aici.