Intermodeco 2004, importator exclusiv în România al faimoaselor produse de dezinfecție 100% naturale Briotech Pure Hypochlorous (HOCl), s-a alăturat Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) în campania de prevenire și igienă în contextul pandemiei cu noul coronavirus, astfel că sportivii și staful acestora vor beneficia de produse eficiente împotriva Covid-19.

Parteneriatul va debuta la cea de-a doua etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano, Raliul Brașovului, care va avea loc în acest weekend. Astfel, echipajelor le vor fi distribuiți dezinfectanți Briotech, produs 100% natural care a demonstrat eficacitatea împotriva SARS-CoV-2 (COVID-19) pe suprafețe dure, neporoase.

„În 2020, motorsportul a fost printre primele activități care și-au reînceput activitatea după lockdown, iar asta a însemnat o mare responsabilitate în contextul pandemiei. Am organizat de atunci zeci de evenimente fără probleme din punct de vedere epidemiologic. Acum mai facem un pas, iar fiecare staff va beneficia de soluții eficiente de dezinfecție la fiecare etapă mulțumită acestui parteneriat”, a declarat președintele FRAS, Norris Măgeanu.

„Activitatea noastră și cea din motorsport sunt cumva asemănătoare pentru că reprezintă o luptă cu secundele. Noi luptăm zilnic pentru a inova și a aduce soluții în lupta contra pandemiei. FRAS a demonstrat în acest timp responsabilitate și siguranță, iar prin acest parteneriat, vrem să întărim acest lucru”, a declarat Mihai Bulugea, CEO Briotech Romania.

Briotech poate fi utilizat împotriva COVID-19 atunci când este utilizat în conformitate cu instrucțiunile de utilizare împotriva calicivirusului felin, tulpina F-9 (surogat norovirus) pe suprafețe dure, neporoase.