Porsche 911 GT3 Cup

După 3 ani de pauză, pilotul de anduranță Sergiu Nicolae (Willi Msport) pleacă din nou în însorita Toscană, la Mugello (Italia), acolo unde va fi prezent, în acest weekend, în a doua etapă a sezonului 24H Series Championship 2021.

La bordul unui superb Porsche 911 GT3 Cup (vezi foto), campionul sezonului 2020 din CN de Anduranță, organizat sub egida FRAS, va reprezenta România alături de italienii Fabrizio Broggi și Sabino de Castro în cursa de 12 ore de la Mugello (4 ore vineri, 8 ore sâmbătă), cu numărul de concurs 955.

Lista completă de start a etapei din Toscana poate fi accesată de AICI.

În prima etapă, Mihai Zamfir a concurat sub steagul echipei britanice Simpson Motorsport, pe un Audi RS3 LMS DSG, alături de Rodrigo Sales (SUA), Gunnar Jeannette (SUA), Sacha Kakad (UK) și Paul Smith (UK). Simpson Motorsport s-a clasat pe locul 31 la general în etapa din Dubai și pe 8 în topul TCR Certified Cars.

Primii pași ai unei echipe românești în competițiile internaționale de anduranță s-a încheiat în 2017 cu podiumuri la clasa A2 în cursele de 12 ore de la Mugello și Imola, cu Toyota GT86 CS-V3.

Cursa de la Mugello va fi transmisă în direct pe canalul de Youtube, ce poate fi accesat AICI.