Gabriel Kerestes e mereu alături de piloți. Sursă foto: abimages.ro

Federația Română de Automobilism Sportiv continuă să îi răsplătească pe cei mai înfocați fanii ai motorsportului. De această dată, premiul ajunge la unul dintre cei aproximativ 5.000 de spectatori care au fost prezenți în weekend la etapa de viteză în coastă de la Cheile Grădiștei.

Suporterul săptămânii este declarat băimăreanul Gabriel Kerestes, unul dintre cei care sunt prezenți aproape etapă de etapă pe traseul de concurs pentru a-și susține favoriții.

Cu siguranță nu a scăpat neremarcat la Cheile Grădiștei. „Mexicanul” Gabriel Kerestes a afișat inclusiv un banner prin care își exprima dorința de a avea după mulți ani și o competiție de motorsport în orașul său natal.

„Băimărenii pasionați de vtm și rally așteaptă minunea. Sper să se întâmple”, spune Gabriel despre bannerul instalat chiar pe traseul de concurs și pe care scria: „Cheile Grădiștei 2019, Hill Climb, Baia Mare 2020!”

Bannerul pe care Gabriel l-a afișat în weekend la Cheile Grădiștei.

Suporterul săptămânii va primi, din partea FRAS, o noapte de cazare și decontarea transportului pentru următoarea etapă din campionatul intern la care își va dori să participe.

FRAS vă mulțumește tuturor pentru suportul vostru și va continua să îi răsplătească pe cei mai înfocați fani ai motorsportului și în perioada următoare.